BURSA / NİLÜFER - Uludağ Üniversitesi Anaokulu

Uludağ Üniversitesi Anaokulu

Adres
Görükle mahallesi üniversite 1 cad. kreş ve anaokulu sitesi no319 iç kapı no1 NİLÜFER/BURSA
Vizyon
Sürekli gelişen ve değişime açık hayata ve olaylara geniş açıdan bakabilen, objektif, kendisine güvenen hayatta karşılaştığı güçlüklerle başa çıkabilen ve sahip olduğu güçle olumsuzlukları en az hasarla atlatabilen, çevresindeki olaylar ve yaşanan sorunlara duyarlı, problemler karşısında gerektiğinde çözüm üretebilen ve aldığı eğitimi geleceğe en iyi şekilde taşıyabilen nesiller yetiştirmek hedefimizdir.
Misyon
Okul Öncesi Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; milli ve manevi değerlere önem veren, yaparak - yaşayarak öğrenen, yaratıcı, paylaşımcı, çevreye ve doğaya duyarlı, sosyal yönü güçlü, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
METRO VE OTOBÜS
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ İÇİNDE